Saturday, 31 January 2015

the handstand challenge

moch - challenge #19 january 2015 - the handstand challenge

the concept was easy, the task was hard. the goal in january was to learn how to do handstand, and i wanted to do it for a minimum of 10 seconds. after four weeks i managed to stand for about two seconds. far from my goal. however, i plan to keep practising until i reach the 10 seconds mark. below are some videos showing the progress.

video one, week one:


video two, week two:


video three, week three:


video four, week four:


bonus video, with guest circus artists:
more challenges
to view a complete list of all my challenges, check out this page.

2 comments:

  1. Hmpf, dette var jo mitt høstprosjekt det. Gikk jo til og med på kurs for å lære det. Men når jeg aldri øvde på egenhånd kom jeg aldri lenger enn til hodestående (med vegg til hjelp på veien opp). Men ja, det er skikkelig vanskelig (og skummelt). Også ser det så veldig lett ut når de som klarer det gjør det... Gratulerer! Jeg må komme i gang igjen med å øve.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kult. ja, fortsett med dette. det var skummelt å komme seg ut på gulvet, men nå går det veldig greit. skikkelig vanskelig, men pokker hvor lyst jeg har til å lære meg dette "trikset". jeg føler jeg har langt igjen til jeg har kontroll. i det siste har jeg rotet mer enn noen gang. rart.

      Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.