Thursday, 7 November 2013

Ran på høylys dag - leserinnlegg

Ran på høylys dag
Det mest provoserende i denne saken er at Friidrettsforbundet dikter opp argumenter for sin skattlegging av oss mosjonister. Selv en gammel dame som meg, skjønner at de kun er ute etter pengene våre.

NFIF har ALDRI vært kjent for å være opptatt av å bedre kårene til oss mosjonister.
Det de nå sier at de skal gjøre, er noe Kondis allerede gjør, og har gjort i en mannsalder.
Ved å late som om dette tilbudet ikke allerede eksisterer, begår NFIF den frekkhet å nulle ut den store jobben Kondis gjør for oss mosjonister.
Kondis har forsynt oss med terminlister, arrangørhjelp, betalingsløsinger, treningsråd og et veldig bra medlemsblad for skarve 339 kroner i året. Den unge generasjon, under 20, betaler bare 170 kroner.

Dette som en kontrast til NFIF, som regner med å håve inn 5-6 millioner kroner på lisensen fra mosjonistene. Disse pengene vil gå til å opprettholde byråkratiet i 17 friidrettskretser, samt finansiere administrasjonen i Forbundet – og deres elitesatsing.
Mange vet det kanskje ikke, men Friidrettsforbundet mottar årlig store beløp i statsstøtte. Kondis mottar ingenting.
Men nå er det altså statssponsede NFIF som prøver å stjele fra idealistene i Kondis. Hadde de enda innrømt at det er det de gjør. Makan til frekkhet.

På vegne av mange spreke og sinte damer,
Ulla Tiedemandsen

5 comments:

 1. Applaus!!! Og bra skrevet Ulla!!

  ReplyDelete
 2. Ulla, Det var rene ord for pengene og spikern på hodet. Veldig bra skrevet og setter ting litt i kontrast. På vegne av Kondis må jeg bare takke for flotte ord om oss. Og vi gir oss ikke :)

  ReplyDelete
 3. Ja, flott innlegg av deg, Ulla. Takk for at du deler!

  ReplyDelete
 4. Stor beundring og stående applaus! Meget bra skrevet!

  ReplyDelete
 5. Veldig flott skrevet!! Applaus fra meg også! Likte også spesielt godt dette: "Ved å late som om dette tilbudet ikke allerede eksisterer, begår NFIF den frekkhet å nulle ut den store jobben Kondis gjør for oss mosjonister". Dette har jeg tenkt på mange ganger og dette har jeg syntes har vært spesielt trist med hele lisenssaken! Kondis har i alle år jobbet for mosjonistene uten å tenke profitt og så kommer storeslem og bare valser over hele fundamentet..... trist!!

  Vel, vel: siste ord i denne saken er nok enda ikke sagt - så jeg lever fortsatt i håpet om at lisensen fjernes!

  ReplyDelete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.