Monday, 28 January 2013

Fracture?

Over the weekend I've done a lot of alternative training in stead of running. Mr CD told me to do so, after pain in my left leg from Thursday's Bislett session. I've been cycling (45 min), tried out indoor rowing (3.5 km) and had a nice cross country trip with Mr RG (31.14km). The reason for the pain (which of course, don't hurt) is that too much sushi might have made me fragile. Or maybe it was too much Krav Maga? It can for sure not be too much running, because I just don't get those type of injuries from running. Only pussies do, right? No qualified personnel has so far examined the images that I took this morning. Maybe it was just a strand of hair in front of the lens? I will have to wait for Mr CD to give me the final verdict. In the meantime I'll keep training alternatively.
8 comments:

 1. Replies
  1. Åtte uker, minimum, før neste løpetur.

   Frode.

   Delete
 2. "Velkommen" i klubben... Ikke en klubb hvor nye medlemmer mottas med glede da. For noe dritt! Skal ikke si hvor lenge jeg måtte vente før jeg fikk lov å løpe igjen, men tror tretthetsbrudd i leggen går mye kjappere å komme seg fra enn forfoten.
  Får du lov å gå på ski?

  Tips: hold fokus på det du får lov til å drive med og nyt det så godt du kan. Jeg la inn jernet på styrketrening (siden det var det eneste jeg kunne drive med), og fikk uttelling i at jeg fikk til ting jeg aldri har fått til før. Pluss at da jeg gikk på skikurs i fjor oppdaget jeg at jeg helt uforvarende hadde blitt en "jævel" til å stake. Så det var jo en fin bonus.

  God bedring! Heldigvis lenge til løpesesongen enda. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Adelheid!

   Ikke helt fornøyd med å være medlem, men hørt rykter om at det er umulig å melde seg ut når man først er inne. Hadde ALDRI trodd at JEG skulle løpe til leggbeinet bristet. Fraksjonsbrudd, pga løping, surrealistisk for min egen del. Skal snakke med Mr CD, eller "legen min", om dette i morgen. Har imidlertid hørt rykter om at det tar veldig lang tid før dette bruddet gror. Så får bare smøre meg med tålmodighet, når det gjelder løping. Som du sier, det er ikke noe annet å gjøre, enn å gjøre det beste ut av situasjonen. Mye annet man kan drive med også, selv om løping kommer til å bli savnet. Tror det blir endel styrketrening her også, og kanskje noen flere skiturer enn ellers. Sykling på spinningsykkel er ufattelig kjedelig, så tenker jeg i stedet skal forsøke å ro litt.

   Sees snart, dog ikke i Bislett.

   Frode ((:

   Delete
  2. Henrik (treneren i OSI) mente at det var en liten hedersbetegnelse i å ha vært så aktiv at man har pådratt seg tretthetsbrudd. Så heller skadet av aktivitet enn for mye sofasittinglidelser. Men vet at det er lite trøst i det nå! Man tror jo at man er laget av stål, og plutselig så finner man ut at man visst bare det skjøreste porselen...

   Jo mer du klarer å gjøre de riktige tingene nå, dess raskere vil du være tilbake. Men jeg er dronninga av å dra strikken for langt for fort, så skal ikke gi noen råd. Men har blitt bedre og mer fornuftig de siste par årene - men må jo lære (litt) til slutt.

   Men det er plass til flere i klubben "halv-(og hel)skadede løpere som går på ski mens de venter på å bli bedre". Jeg har knapt løpt en meter siden begynnelsen av desember. Går på lange turer på ski, kjører litt terskeltrening med spinning og styrketrening. Får tida til å gå på den måten også, men det er ikke så sosialt som løpingen.

   Så da sees vi kanskje på ski i marka i stedet for Bislett? :-)

   Delete
  3. Jeg håper det kommer til å gå bra med deg fremover, slik at du blir klar til sesongstart. Kjipe greier, disse skadene. Jeg har allerede meldt meg på Sentrumsløpet og Råskinnet, men det kan bli tunge utfordringer nå. Får satse på sesongbeste og være fornøyd med det.

   Jeg må gjøre en liten analyse av hvordan jeg klarte å løpe på meg denne skaden, og hvorfor jeg ikke er bygget av stål. Jeg også trodde det.

   Jepp, det er gode muligheter for at vi sees i Marka. Det er Marka som gjelder nå, Bislett er så 2012...

   Fortsatt god bedring til deg også Adelheid!

   Delete
 3. Råskinnet er vel mest en svømme- og krabbekonkurranse er det ikke? Så det går sikkert bra! Håper 2013 er året for min debut der også. I så fall foreslår jeg pokalølbankett etterpå. :-)

  For øvrig ikke meningen å gi inntrykk av at jeg er så veldig skadet for tiden. Må bare ta det litt pent en stund for å unngå et nytt tretthetsbrudd av typen jeg hadde i 2011 (se, jeg lærer!). Så for øyeblikket er egentlig bare viljen det svakeste punktet i min fysikk! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, Råskinnet er veldig langt fra baneløping på Bislett. Det er også et løp jeg aldri tenker på tiden. Meget kjekt. Pokalølbankett høres ut som en god plan.

   Høres ut som en god ting at viljen er litt svak for tiden. Er veldig dumt å pådra seg nye skader ved å ikke være forsiktig. Dessuten er det jo gode muligheter å holde formen oppe med alternativ trening også. Jeg har planer om 10% stigning og rask gangen på mølla nå snart. Fått lov til det av Mr CD. Løping i nedoverbakke er det imidlertid LENGE jeg kommer til å drive med.

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.