Friday, 9 November 2012

A-Kalele

1996:
It started with me spotting a cute girl in math class at uni. I told my friend that it would have been cool to give her some strawberries. He challenged me, said I wouldn't dare. I took the challenge. However, instead of just giving this girl some strawberries I decided to sing her a song as well. After all, I needed to do something challenging.With Bjarte, Alexander, Rein Inge, Kirsti, Johan-Fredrik, Ana, Ola and more.

6 comments:

 1. Vakkert Frode! Du har tydeligvis aldri vært redd for å utfordre deg selv - det er såå bra! Keep up the good work ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, takker Marianne. For å være helt ærlig så var jeg "noe" nervøs i forkant. Den forelsningtimen om "orientering på randa" (MA105 tror jeg det var) er den lengste forelesningtimen jeg noen gang har hatt.

   Delete
 2. Det er ikke mange som tør noe sånt! Hadde ingen hemninger jo!
  Ellers var det rart å se igjen klesstilen og hårfrisyrene til folk fra midten av 90-tallet. Det er jo ikke såå lenge siden...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg var fryktelig nervøs i forkant, men med en gang jeg kom opp og begynte å prate så roet nervene seg. Spesiell opplevelse.

   Når jeg innser at det er mer enn 16 år siden dette opptaket ble gjort blir jeg skremt. Det føles ikke lenge ut i det hele tatt. Det er ganske forskjellig klesstil og frisyrer ute å går her ja.

   Delete
 3. Vanvittig bra! Jeg forstår at jeg gikk på helt feile forelesninger; vi hadde IKKE så bra underholdning ;-) Og enig med anonym: det var rart å se igjen klær og frisyrer.... og det er jo slett ikke lenge siden nei!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe. Det var på MatNat ting skjedde ja. Og mote blir utrolig raskt utdatert. Jeg gikk alltid med skjorter på den tiden der, og helst med sterke farger (den dagen her var et unntak tror jeg).

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.