Sunday, 23 September 2012

Oslo Maraton - 10km (2012)

Race #41 2012 - 10km - 40:52 - Saturday 22nd of September

This is what I look like when I don't spot the photographers. Oh no, I was not tired at all (photo by Mauro Pau).

src: identi.ca

src: identi.ca

The above picture along with the identi.ca messages says it all. Lately running has been less fun and more pain than before. I'm lacking energy and stamina. It might be related to me having a "few" things on my plate at the moment. Taking this into consideration I'm actually quite satisfied with Saturday's result. It was not as bad as it looks at the picture either. It is a privilegie being able to run and it's important not to forget that. I believe it's time to look less at the watch and in stead listen to my body and enjoy.

Last 200m, Mr Jean would have told me to get my knee up. (pic: marathon-photos)

More photos

Mr Leira.

Team Eiksund.

Mr Hansen.

Team Gilberg.

Henrik.


linkscheck out more photos by Mauro Pau here | the Kondis article here | and the runners.no iiaa page here. | my garmin connect data can be viewed here. |

10 comments:

 1. Sounds like just perfect ;-) Du så veldig fokusert ut de gangene jeg så deg... og det bildet er vel tatt i "versting bakken" og der så vi vel alle ikke spesielt bra ut ;-) Anyways, jeg synes det høres svært fornuftig ut å lytte til kroppen og ha det gøy!! Jeg kommer nok til det samme punktet om ikke så alt for lenge kjenner jeg...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg var trøtt og sliten, og noe fokusert også. Kneika ved Stortinget på lørdag fikk Oslo Bratteste til å virke flat. Hadde ikke helt flyten opp der.

   Kjenner jeg er litt sliten for tiden. På Nøklevann Rundt skal jeg kun kose meg, og ikke tenkte tid i det hele tatt. Men før den tid er det jo nettopp Oslos Bratteste. Vi får se hvordan jeg legger opp det løpet. Opp kneika har jeg i hvertfall planer om å komme meg.

   Sees!

   Delete
 2. Ikke glem Skjennungstua Opp da! Det blir moro! Der blir det hønsesuppe og greier! Kanskje jeg skulle blitt med på Nøklevann Rundt også, har ikke vært med der før - men høres jo litt stas ut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, det er sant ja. Det er vel om en uke det. Skal bli stor stas å løpe opp til Skjennungstua. Nøklevann Rundt er et fint arrangement. Siste to årene har det vært sol og shortsvær også, og det kan man like.

   Sees til Onsdag. SRM FTW!

   Delete
 3. Et fint bevis at man blir god på det man trener til - og omvendt... 10 km er veeeldig langt hvis man bare trener til 400 meter. Sånn sett er 40.xx knallbra. Og såvidt jeg har skjønt så er anarob trening mye hardere for kroppen, så ikke rart at du er litt kjørt..
  sees på onsdag og på Skjennungstua opp!
  NB! Chamonix cross legges ut 1.okt. Jeg melder meg meg på samme dag!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, du har noen viktige poenger der. Blitt lite av de lengere distanse i det siste.

   Bra du melder deg på Crossen. Jeg vurderer det!

   Sees!

   Delete
  2. Og du, gratulerer med dagen!

   Delete
 4. Selv Mr Jean må jo ha vært fornøyd med kneløftet ditt på det siste bildet der :-)

  Lykke til på Oslos Bratteste idag! Jeg står over pga. en forkjølelse, men møter klar for dyst på Skjennungstua Opp på tirsdag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var da jeg som postet kommentaren over... valgte bare feil profil.

   Delete
  2. Du var savnet opp skibakkene i dag. Som alltid et flott arrangement (rapport kommer på siden her), men for min del ble det en litt dårlig tid. Løypa var riktignok noe tregere pga vått underlag, men formen min er ikke helt optimal (eller kanskje det er hodet som sliter).

   Når det gjelder kneet så blir nok Mr Jean aldri helt fornøyd, selv synes jeg det så OK ut.

   Blir artig med nytt motbakkeløp til tirsdag. Håper du er i slag til det. Ha god bedring, og fortsatt god helg, så sees vi til uka!

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.