Wednesday, 8 August 2012

Mr Jean has a plan

... , but will I manage to execute it?

Time to once more tighten your laces.

Useful gadgets for a track session.

Tuesday the holidays were definitively over. I was back at the track and so was Mr V and last, but not least, Mr Jean. The 400 meter project (400MP) is done, but I will keep doing 400m specific training. And Mr Jean has a plan. A plan that will be far from easy to follow. The first 36 track sessions were hard, but the coming once are promised to be nothing like the first. Despite how painful I know it will be I still want to improve and run faster. Running is like a drug. It's hard to stop when you've got the taste of it.

The training plan. Too optimistic?

4 comments:

 1. Hallå Frode! Så vad ligger i denna plan förutom mer träning? Ser tungt ut, men fantastiskt att du har möjlighet att göra det.

  Go, go, go!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hepp Claes.

   Jeg er redd for å konkretisere noen mål, om jeg gjør det føler jeg meg bundet til å forsøke å nå dem. Men planen går på å forbedre 400m-tiden min. Det er spennende å se hvor langt ned jeg kan komme om jeg holder meg skadefri (sliter med en ankel) og orker presset mentalt. Jeg skal kjøre på litt til i hvertfall. Utfordringer er gøy, og det gøy å løpe fort (OK, "fort" er relativt).

   Go, go, go!

   Delete
 2. Haha. Detta gör du helt rätt i Frode. Jag tror att jag aldrig har provat att löpa 400 m fort någon gång. Det svider nog både fysiskt och mentalt efter ett genomfört lopp. Mentalt i form av "är det möjligt att världsrekordet verkligen ligger på låga 40???"

  Lycka till och så hoppas jag vi ses ute i löparspåren snart. Ingen långdistans för dig alltså?

  Spännande "månadsuppdrag" du har. Ska se närmare på det!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg anbefaler å teste en 400m. Det er en interessant distanse. Det er et avslutningsstevne på Bislett i september hvor terskelen for å delta er lav. Det var her Ringom og meg løp 400m i 2011. At det er mulig å løpe 400m på 43.18 (WR) er for meg ubegripelig. Jeg har problemer med å forstå at noen klarer å løpe 400m på under 50 sekunder også. Kanskje ikke så rart siden 200m persen min er på høye 26.

   Blir nok lite langdistanse på meg fremover. Men kommer til å være med på SRM, da jeg tar det som lavterskeltrening ut sesongen.

   Artig med "månedsoppgaver" eller "månedsutfordringer" ja.

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.