Sunday, 10 June 2012

Slowmo

Session 24 : 8 x 60m : Sunday 10th of June
Back at the track with Mr TEN for another 2x4 60 meters session. This time we did some slow motion recording. When I asked Mr TEN to record me running, so that I could watch my stride, he quickly answered that there was no need for slow motion recording mode to record me running slow.

Times: 8.9 - 8.4 - 8.3 - 8.3 - 8.2 - 8.0 - 7.9 - 8.1 (rounding upwards)
(Note, I was told that it's usual to always round upwards in the world of sports. The times I did get on my watch was 8.90 - 8.37 - 8.22 - 8.23 - 8.13 - 7.95 - 7.85 - 8.02. Garmin Connect rounds the mathematically correct way, in other words 8.02 becomes 8.0 and not 8.1. Hence I got the following times through Garmin Connect: 08.9 - 08.4 - 08.2 - 08.2 - 08.1 - 08.0 - 07.9 - 08.0)


4 comments:

 1. haha. Fete videoer! Du løper med pigger der ikke sant? ikke mye hæl på de stega der =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Her er det pigger ja, nærmere bestemt adidas adizero md 2 (http://goo.gl/NmmVf). Men disse har hæl faktisk, da de er litt snillere mellomdistanse-piggsko. Men jeg forsøker å ikke ha hælen nedi når jeg løper 60m. Når jeg skal teste disse på 400m så er jeg redd for at jeg ikke klarer det samme steget.

   NB: Testløp i slutten av juli. Bli med bli med!

   Delete
 2. hm! Jeg trodde man løp 400m på forfot jeg? Husker når jeg løp på bislett så løp jeg forfot 200 første meterne før jeg var så stiv at jeg forsvant nedpå.

  Stiller nok med mine Piranha4 jeg på dette testløpet. Her lukter det siste plass for undertegnede. Blir det felles start eller klokker vi en og en igjennom?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo, de som er gode løper uten tvil 400m på forfot. Jeg skal forsøke det, men det blir hardt å holde helt inn.

   Du får forsøke å starte litt roligere nå enn på Bislett. Der tror jeg du var under 30 sekunder på første 200m. Det kan straffe seg om man ikke er vant med den farten. Jeg må starte på 28 sekunder, det kan straffe seg det også, ughhh.

   Vi får forsøke å få med en del, så kan flere kjempe om første og sisteplassen. Tenkte å starte en og en jeg. Da blir det lettere å arrangere. Men blir vi mange så kan vi vurdere flere sammen.

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.