Monday, 28 May 2012

Two to go

Finally I managed setting a new muscle-ups PB. Increased my previous record by two, and have only got two more to go for reaching my MUP12 goal of 10 repetitions.

4 comments:

 1. Imponerende!! Tror jeg må trene veldig lenge bare for å klare en av de der!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er faktisk veldig mye teknikk og ikke så mye styrke som man skulle tro. Med litt veiledning i starten hadde du nok fort vært på muscle-ups-kjøret.

   Delete
  2. Er veldig klar for å komme på muscle-ups-kjøret. Men er stygt redd at jeg ville kommet til å bruke minimum et halvt år på å lære meg teknikken som må til for å klare å ta en eneste muscle-up. Og hvis jeg i det hele tatt hadde fått til det, så kunne jeg garantert bare drømt om å ta 8 (eller 10). Tror jeg er skapt fullstendig uten den type muskelfibre som behøves for den type ting.

   Delete
  3. Du bør ha vanlig chin-ups og pull-ups inne først. Om du får hjelp så klarer du det. Man må være litt eksplosiv, men med riktig teknikk så er øvelsen ikke så ille. Det vanskeligste er ofte å finne et bra sted å trene på dette. På Olympiatoppen er det fint. På SATS, Elexia og de vanligere stedene å trene er det kanskje ikke så mange stenger hvor det samtidig er høyt nok under taket. Det er et stativ ved NIH-banen men der klarer jeg ikke få nok sleng på kroppen da stanga er for nærme ribbeveggen.

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.