Sunday, 20 May 2012

Purgatory Weekend

Session 16 : 10 x 200m : Saturday 19th of May
No matter what distance, it's hard as long as you run as fast as you can. Saturday's 10 x 200m was no exception. I got tired.

src : twitter


Races
As I have 10 x 500m coming up on Tuesday I'll skip Wednesday's Fornebuløpet. However I've signed up for Grefsenkollen Opp, Hovlandsnuten Opp and GöteborgsVarvet 2013. If anyone is interested in running LEAP Oslo let me know, I have one free ticket to give away.


DJ Klevstul
I've also done some DJing on the weekend. Thanks to a VPN service I'm using I pretended being American and joined turntable.fm. Such a great service, so much fun. However I can not allow myself getting hooked as I have no time.

My DJ outfit used on stage.

My first song, overplayed or not, was Deadmau5 - Raise Your Weapon.

... followed by Yelle - Que Veux Tu and finally Fiora - Dreams of You.


From Lost to zombies
I completed the final season of Lost, and was extremely disappointed with the ending.The good thing is that now I can finally continue with season two of the brilliant series The Walking Dead.Summer
The summer is finally back, love it!

src : morphogenetically

6 comments:

 1. Synd med Fornebuløpet, men sikkert fornuftig utfra sprintprosjektet! Viktigere at du er i form til VaffelGaloppen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, litt kjedelig å miste løp. Fornebu var fint i fjor, men for prosjektet sin del er det viktig med litt fokus. VaffelGaloppen 2012 kan man derimot ikke skulke. Da blir det kniving om de ferskeste vaffelene. Sulten allerede...

   Delete
 2. Men kommer du og dekker løpet for bloggen din? Og heier på oss som skal presse oss ned på 39tallet i varmen? Vurderer seriøst å kjøpe meg en singlet i dag. Hvor fort må man løpe for å kunne stille i singlet? Og hva med splitshorts? hvor går den nedre grensen for å kunne ikle seg en slik? Kanskje verdt et forskingsprosjekt det også? Mange nok variabler til å ende opp med en stilig formel skulle jeg tro...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg skulle gjerne ha vært der, men da helst for å løpe. Det værste er at jeg ikke er like sliten i kroppen i dag som jeg trodde at jeg skulle være. Imidlertid hadde det vært hard å presse seg under 20 min på 5 km og da er det ikke noe gøy. I stedet for å dekke løpet tar jeg et par SRM-runder etterfulgt av BBQ på Sognsvann. Men jeg skal tenke på alle dere som presser dere.

   Splitshorts og singlet kommer jeg i hvertfall aldri å løpe i, men du kommer jo ikke til å skille deg ut i det antrekket. Og det er jo varmt nok i bøtter og spann nå. Deilig.

   Det er en formel med variable som 1) pers på distansen, 2) løyperekord på distansen, 3) antall deltagere, 4) temperatur og kanskje 5) ønsket tid for konkurransen.

   Så ja, singlet, splitshorts og solbriller på deg blir ikke feil. Lykke til!

   Delete
  2. For ikke å glemme distansen som en selvstendig variabel. Men du som skal løpe så fort og så kort bør vel skaffe deg en tricot?

   Delete
  3. Distanse, but of course, hvordan kunne jeg glemme den variabelen. Er distansen < 500m så er tricot en opsjon. Jeg derimot stiller nok i Bermudaen under NM også. Vurderer å melde meg på i år, men kjenner at nervene kommer bare ved tanken.

   Delete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.