Monday, 5 March 2012

The Tunnel of SweatAll winter long
after the sun has set
below the ground
ice free and warm
We run

In the Tunnel of Sweat

The sculpture of Grete Waitz

No joggers

The 546 meter long tunnel of sweat

Team SK Vidar4 comments:

 1. Spesielt kult det siste bildet. Er det Anki som er i bakgrunnen eller?
  Kjører selv en utendørsøkt i dag.. men BRRRR.. det var kaldt.
  Nesten så jeg feiger ut =)

  ReplyDelete
 2. Takker, ja ble fint det siste bildet. Jepp, det er Anki Fartsholder, og Jim til venstre på bildet (eller til høyre for henne). I dag hadde jeg planer om kun litt styrke. Kjennes imidlertid ut som om jeg begynner å bli syk, det har jeg IKKE tid til nå. Mulig jeg derfor holder heimen og satser på å sove meg i form i stedet.

  ReplyDelete
 3. haha! Akkurat det samme skrev Christopher også. Jeg blir helt overassket over hvor bra bilder dette kamera tar. Det bildet jeg har av den bikkja er tatt jævelig langt unna og super croppet. Nesten 1:1 croppet faktisk. Jeg spotta Jim, men ble litt usikker om det var Annki =)

  Kamera blir vel med til Haag? =)

  ReplyDelete
 4. Kritisk om jeg blir dårlig nå ja. Så Christopher sliter litt også ja, kjipern. Jeg satset på å ta det rolig i dag, og håper jeg blir i slag igjen til i morgen.

  Enig, S100 er helt konge. Blir veldig bra bilder. Sinnsyk forskjell fra telefonen i hvertfall. Og lite nok til å bli med rundt overalt. Jupp, kameraet skal få kjørt seg i Haag. Du tar vel med ditt også regner jeg med.

  Forresten, i går hadde jeg med både Yt og Riskrem til deg på trening, Solo payback. Men siden du ikke var der drakk og spiste jeg det selv i stedet. Får kjøpe en Leffe til deg i Haag i stedet.

  ReplyDelete

Allowed HTML tags:
<b>bold</b>
<strong>strong</strong>
<i>italics</i>
<em>emphasis</em>
<a href="">hyperlink</a>


Please, show the courtesy of identifying yourself when adding a comment. Anonymous comments will, most likely, be removed.